Taylor University Boren Campus Center

Taylor University students’ did not have any other community gathering space outside of their chapel. Design Collaborative proposed an answer to their prayers with a new student center located directly around and connected to that chapel.

This addition to the existing structure serves as their main space for dining with a 2-story balcony and a variety of seating for students, including private, semi-private and public spaces. Students are able to enjoy the original brick of the building as well as natural light from the surrounding ceiling-to-floor windows. The new student center also includes meeting spaces, student life organizations’ offices, campus security, and an auditorium.

  • _DSC7674.jpg
  • _DSC7604.jpg
  • _DSC3635.jpg
  • _DSC3486.jpg
  • _DSC7587.jpg